ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-2: Δεύτερος, με «διπλό» σε τέσσερα λεπτά, ο «Δικέφαλος του Βορρά»! (highlights)

Ο ΠΑΟΚ σκόραρε δύο φόρες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο ξεκίνημα της επανάληψης με τους Ουάρντα και Κρμέντσικ πρωταγωνιστές, επικρατώντας, 2-1, της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ κι ανέβηκε δεύτερος. Έτσι το +3 των 4ων «κιτρινόμαυρων» από τον 5ο Παναθηναϊκό παρέμεινε λίγες μέρες πριν τεθούν αντιμέτωποι στη Λεωφόρο

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-2: Δεύτερος, με «διπλό» σε τέσσερα λεπτά, ο «Δικέφαλος του Βορρά»! (highlights)

Ο Αμρ Ουάρντα μπήκε στην ανάπαυλα κι έκρινε τον αγώνα δίνοντας μια ασίστ στο Κρμέντσικ για το 0-1, ενώ τροφοδότησε τον Πολωνό που πήρε πέναλτι για το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη του με 2-1 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία 2η πάνω από τον συμπολίττη Άρη (χάρη στην 4η νίκη της στα πλέι οφ), ενώ διατήρησε τη χθεσινή της αντίπαλο 4η. στο +3 μόλις από τον 5ο Παναθηναϊκό, ενώ την επόμενη αγωνιστικη οι δύο αθηναϊκές ομάδες τίθενται αντιμέτωπες, σ' ένα ματς που θα κρίνει την έκβαση του 4ου ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-2: Τα τρία γκολ στο ΟΑΚΑ (vids)

Τα γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχαν οι Κρμέντσικ στο 47' (από ασίστ του Αιγύπτιου που πήρε από τον Ζίβκοβιτς) και Σβαμπ (51' πεν.), αφού ο σκόρερ του πρώτου τέρματος ανατράπηκε από τον Λόπες μετά από προσπάθεια του Ουάρντα.

Η ΑΕΚ (των πολλών απουσιών π.χ. Μάνταλος, Λέβι Γκαρσία) που στο πρώτο ημίχρονο μπήκε φουριόζα και πίεσε (αλλά ως εκεί...) μείωσε στο 92' με πέναλτι του νεοεισελθόντα Τάνκοβιτς στο οποίο υπέπεσε ο Τσιγγάρας στον Κρίστιτσιτς, αλλά ήταν αργά για αντίδραση...

Κι έτσι οι αγώνες δίχως επιτυχίες για την «Ένωση» κόντρα στους ιστορικούς της αντιπάλους (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) έγιναν πλέον 15, ενώ οι ήττες απο το Δικέφαλο του Βορρά είναι τέσσερις σερί (συμπεριλαμβανομένων και του Κυπέλλου)...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-2

Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α («Σπύρος Λούης»)

Σκόρερς: 92' (πεν.) Τάνκοβιτς - 47’ Κρμέντσικ, 51’ (πεν.) Σβαμπ

Διαιτητής; Πέλιτο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

Κίτρινες κάρτες. Σάκχοφ, Γαλανόπουλος – Ντόουγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ, Τσιγγάρας.

Κόκκινες κάρτες:

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Αθανασιάδης - Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου (58’ Τάνκοβιτς), Σβάρνας - Λόπες, Νταντσένκο (58’ Βασιλαντωνόπουλος), Κρίστισιτς, Γαλανόπουλος (58’ Σιμάνσκι), Σάκχοφ (81' Κοσίδης) - Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ.

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης - Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Μπάμπα, Αουγκούστο (46' Τσιγγάρας), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (84' Τζόλης), Μουργκ (46’ Ουάρντα), Κρμέντσικ (73' Σφιντέρσκι).