Ολυμπιακός: Όταν η Μπενφίκα είχε στη λίστα της τον Σουρλή!

Ο Βασίλης Σουρλής έπαιξε για πρώτη φορά βασικός σε ματς του Ολυμπιακού και το fosonline.gr αποκαλύπτει ότι Μπενφίκα που τον είχε στη λίστα της πριν από δύο χρόνια!

Ολυμπιακός: Όταν η Μπενφίκα είχε στη λίστα της τον Σουρλή!

Δεν ήταν μόνο ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Ο Βασίλης Σουρλής μπορεί να έχει ξαναγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα πρωταθλήματος και στο Κύπελλο, αλλά στο «Κλ. Βικελίδης» ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε βασικός. Και μιλάμε για έναν παίκτη που στο παρελθόν είχε μπει στο «σημάδι» της Μπενφίκα!
Γιος του Αιγαλεώτη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Σουρλή, γέννημα – θρέμμα Ολυμπιακός και βλέπει το παιδί του να αγωνίζεται στην ομάδα που λάτρεψαν οικογενειακώς.

Από πιτσιρίκος είναι στον Ρέντη και το 2019 έκανε το όνειρό του ο Βασίλης να λάβει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς σε ηλικία 17 ετών (γεννηθείς στις 16 Νοεμβρίου 2002).

Τη σεζόν 2019-20 ξεκίνησε φουλ προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, παίζοντας παράλληλα στα ματς της Κ19. Πρώτη φορά αγωνίστηκε στα περσινά πλέι οφ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και πριν από μερικούς υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2024, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος να δείξει στον παίκτη πόσο πολύ τον υπολογίζει.

Έχοντας αγωνιστεί 30 λεπτά στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικού και άλλο τόσο με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ για το πρωτάθλημα, έφτασε η στιγμή να παίξει βασικός κόντρα στον Άρη. Σε όλα αυτά προσθέστε και μόνιμη πλέον παρουσία στις αποστολές των αγώνων του Champions League και του Europa League.

Ο Σουρλής θεωρείται ένα από τα παιδιά που σύντομα θα αρχίσει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς ο Μαρτίνς τον έχει στο πλάνο του για τη νέα σεζόν για να είναι αρχικά μία από τις «ρεζέρβες» στα χαφ.

Όσο για την Μπενφίκα; Τον έχει δει σε όλες τις «μικρές» Εθνικές και είχε καταλήξει στο σκάουτινγκ που είχε κάνει ότι είναι μία περίπτωση που αξίζει να την παρακολουθεί στενά. Είχε ακουστεί ότι υπήρχε πρόθεση από πλευράς Λουζιτανών να καταθέσει πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως και να ‘χει, ο Σουρλής είναι στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που πλέον έχει περάσει τα όρια του «παίκτη της Κ19» και είναι «μέλος της πρώτης ομάδας».