ΟΦΗ: Μαγνητική για Τσιλιανίδη

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και υπέρηχο την Τετάρτη (5/5), προκειμένου να επαναξιολογηθεί η πορεία της αποκατάστασής του.

ΟΦΗ: Μαγνητική για Τσιλιανίδη

Το πρωί της Τετάρτης (5/5) συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τη Λαμία το Σάββατο στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και υπέρηχο την Τετάρτη (5/5), προκειμένου να επαναξιολογηθεί η πορεία της αποκατάστασής του.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα του Ηρακλείου έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (6/5) στις 11.00. Η προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (8/5) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (5/5) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (8/5) με την Λαμία.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και υπέρηχο εντός της ημέρας, προκειμένου να επαναξιολογηθεί η πορεία της αποκατάστασής του.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν οι Vahid Selimovic, Adil Nabi και Felipe Souza, με τον Πασχάλη Στάικο να κάνει θεραπεία.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί αύριο, Πέμπτη (6/5), στις 11:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τετάρτης (5/5).