ΑΕΛ: Όταν ο Αντσουέ...σκότωσε τον Παναθηναϊκό και σήκωσε την κούπα (vid, pic)

Στην ΑΕΛ η ΠΑΕ εξέδωσε την Τετάρτη (5/5) ανακοίνωση για την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2007 στον τελικό με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό

ΑΕΛ: Όταν ο Αντσουέ...σκότωσε τον Παναθηναϊκό και σήκωσε την κούπα (vid, pic)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Ένδεκα χρόνια μετά την οδυνηρή πτώση στη Β' Εθνική και δύο από την θριαμβευτική επάνοδο, επί προεδρίας Κώστα Πηλαδάκη, στο "μεγάλο σαλόνι", η αγαπημένη μας ομάδα κατακτά για 2η φορά το Κύπελλο Ελλάδας.

Τα εντυπωσιακά γκολ του Γιόζεφ Κόζλεϊ και του Ανρί Αντσουέ καθηλώνουν τον Παναθηναϊκό και η "Βασίλισσα του Κάμπου" φορά στα μαλλιά της το 3ο αστέρι, την ίδια ώρα που ο βολιώτικος ουρανός βάφεται "βυσσινής".

Η συγκλονιστική παρουσία 10.000 και πλέον οπαδών μας γράφει ιστορία, δίπλα ακριβώς στο εκπληκτικό επίτευγμα της αρμάδας του Γιώργου Δώνη.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά, τιμούμε τους θριαμβευτές του Πανθεσσαλικού και κρατάμε άσβεστη την ολόχρυση παρακαταθήκη των Κυπελλούχων Ελλάδας του 2007, όπως ακριβώς αρμόζει στον απαράμιλλο άθλο τους».

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ανέφερε από την πλευρά της

«Στις 5 Μαΐου 2007 η ΑΕΛ κατέκτησε το τρίτο της τίτλο επιβεβαιώνοντας πως οι επιτυχίες της δεκαετίας του '80 δεν αποτελούσαν πυροτεχνήματα ενός καλού φεγγαριού για την ομάδα.

Ως αποτέλεσμα ενός σχεδιασμού που είχε ξεκινήσει από τον Νίκο Σωτηρούλη και συνεχίστηκε από το διοικητικό σχήμα του Κώστα Πηλαδάκη η ΑΕΛ διέγραψε με φρενήρη ταχύτητα μέσα σε τέσσερα χρόνια την απόσταση από τις παρυφές της Δ εθνικής σε ένα τίτλο και την ευρωπαϊκή έξοδο.

Η πίστη του κόσμου της ομάδας, η ενότητα μπρος στον κοινό στόχο και η ομόνοια μεταξύ διοίκησης και λαού που επανέφεραν την ΑΕΛ στην λεωφόρο των τίτλων αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για το παρόν και το μέλλον μας.

Δεν είναι πλέον αποδεκτό κανείς και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο πεπρωμένο της ΑΕΛ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας