Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Καλογερόπουλος

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ματς με τον Άρη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή. Στους «εκλεκτούς» του Πορτογάλου και ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος.

Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Καλογερόπουλος

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (4/5) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (5/5, 17:15). Με αρκετές αλλαγές οι πρωταθλητές ενώ στην αποστολή ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς πήρε και τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο.

Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε πέρσι από τον Αστέρα Τρίπολης και μπήκε στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα στην αποστολή υπάρχουν πολλές και σημαντικές απουσίες, ιδίως στην άμυντα. Εκτός είναι ο Παπασταθόπουλος και ο Χολέμπας ενώ απουσιάζουν και οι Μπα, Αβραάμ με προβλήματα τραυματισμών.

Ουσιαστικά έχει μείνει μόνο ο Σεμέδο, από τους κεντρικούς αμυντικούς που υπάρχουν στο ρόστερ για τον αγώνα κόντρα στον Άρη και για αυτό μπήκε στην αποστολή και ο νεαρός Καλογερόπουλος.

Επίσης ο Ολυμπιακός δεν θα έχει για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη και τους Κρίστινσον, Λαλά, Μασούρα.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.