Ροζ: «Να δώσουμε το 200% με τον Ολυμπιακό»

Ο αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» (5/5, 17.15).

Ροζ: «Να δώσουμε το 200% με τον Ολυμπιακό»

Ο Λίντσεϊ Ροζ παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια «Novasports» κι εκεί μεταξύ άλλων επισήμανε ότι ο Άρης θα πρέπει να δώσει το 200% στα εναπομείναντα παιχνίδια για να μην μπλέξει σε περιπέτειες ως προς την έξοδό του στην Ευρώπη, αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (5/5, 17.15).

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να μείνουμε εκεί που είμαστε. Και επειδή στα προηγούμενα παιχνίδια δεν πήραμε πολλούς βαθμούς γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για το τι πρέπει να έχει ο Αρης: «Πρώτα από όλα πρέπει να έχουμε και πάλι αυτό που κάναμε καλά και πριν. Ειδικά, στην άμυνα να είμαστε πιο συμπαγής ως σύνολο, ως ομάδα. Και από εκεί και πέρα να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε».

Για τις δυνάμεις που υπάρχουν: «Μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να δίνουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια. Οι δυνάμεις είναι ίδιες σε όλες τις ομάδες οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Και ακόμη κι αν είμαστε κουρασμένοι ή όχι, θα πρέπει να δώσουμε το 200% σε κάθε παιχνίδι, αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό».

Για τις δυνάμεις που έχει ο ίδιος καθώς είναι ο παίκτης του Αρη με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής: «Θέλω να δίνω το 200% κάθε φορά που παίζω. Ανεξάρτητα από το αν είμαι κουρασμένος ή όχι, θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά που παίζω».

Για το αν θα εξελιχθεί σε θρίλερ η έξοδος στην Ευρώπη: «Ελπίζω να τελειώσει νωρίτερα. Από την αρχή ο στόχος μας ήταν να βγούμε στην Ευρώπη. Ακόμη δεν το έχουμε οριστικοποιήσει αυτό άρα πρέπει πρώτα να το οριστικοποιήσουμε. Θέλουμε το καλύτερο για τον Άρη και τον κόσμο, οπότε πρέπει να το οριστικοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό. Και δεν είμαστε μόνοι μας. Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός έχουν τον ίδιο στόχο για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας».