Τι κρύβεται πίσω από την ατάκα του Μαρτίνς «είμαστε πλήρης ομάδα» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφεύγει όπως ο... διάολος το λιβάνι να μιλήσει για μεταγραφικά και έχει τον τρόπο του για να ξεφεύγει από τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Τι κρύβεται πίσω από την ατάκα του Μαρτίνς «είμαστε πλήρης ομάδα» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου

Σε αρκετούς προξένησε εντύπωση η απάντηση του Πέδρο Μαρτίνς, όταν ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά ζητήματα από τα κανάλια Novasports. Συγκεκριμένα είπε: «Σε γενικές γραμμές είμαστε μία πολύ ποιοτική και πλήρης ομάδα».

Μην παραξενεύεστε πάντως. Το περίεργο θα ήταν αν ο τεχνικός του Ολυμπιακού έβγαινε μπροστά στις κάμερες και έλεγε «θέλω παίκτες». Ποτέ δεν το έκανε αυτό στην τριετή του παρουσία στο λιμάνι και δεν πρόκειται να το κάνει ούτε τώρα.

Πρώτον, σέβεται το υπάρχον υλικό και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάζεται καθημερινά. Δεύτερον, έχει μπροστά του έναν τελικό Κυπέλλου και το χειρότερο για τον Μαρτίνς θα ήταν να μπει σε συζητήσεις μεταγραφικής φύσεως με δημόσιες τοποθετήσεις.

Φυσιά, ορθώς έγινε η ερώτηση από τα κανάλια Novasports, γιατί η πραγματικότητα ειναι ότι ο Ολυμπιακός κινείται στο μεταγραφικό παζάρι.

Μην ξεχνάμε ότι ο Μπελχαντά έχει στα χέρια του προσφορά από τους Πειραιώτες, ενώ κοιτάζει την αγορά και για δύο εξτρέμ, σε περίπτωση που ο Μπρούμα επιστρέψει στην Αϊντχόφεν.

Ο Μαρτίνς, όμως, από την πλευρά του όφειλε να κρατήσει άπαντες στον Ρέντη αφοσιωμένους και προσηλωμένους στον φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ και όχι να αναλώνονται σε μεταγραφικές συζητήσεις.

Μάλιστα, εδώ που τα λέμε, ο κόουτς δεν μιλούσε για μεταγραφικά όταν η θερινή περίοδος βρισκόταν στα... ντουζένια της. Καμία έκπληξη λοιπόν η απάντηση που έδωσε περί «πλήρους ομάδας» τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μεταγραφές πάντως θα γίνουν... Δύο εξτρέμ (αν δεν μείνει ο Μπρούμα), δεξί μπακ, χαφ, αναπληρωματικός φορ είναι οι θέσεις στις οποίες κοιτάζει ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός. Οπότε, ο Μαρτίνς θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος σε κάθε του συνέντευξη να απαντάει σε ερωτήσεις με έντονο μεταγραφικό άρωμα. Έχει ωστόσο τον τρόπο να... ξεγλιστράει στις απαντήσεις του και να μην βγάζει ειδήσεις.

Μαρτίνς: «Ονειρευόμαστε αυτό που έκανε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού»