ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Ίνγκασον

Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ίνγκι Ίνγκασον στη σημερινή (3/5) προπόνηση του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Ίνγκασον

Την προετοιμασία του για το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1 συνέχισε τη Δευτέρα του Πάσχα (3/5) ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν στη Νέα Μεσημβρία με τον Ίνγκι Ίνγκασον να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, έχει επιβαρυνθεί αρκετά και το τεχνικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων» αποφάσισε να τον αποφορτίσει. Επίσης ατομικό έκαναν και οι τραυματίες, Κρέσπο, Καγκάβα, Περέιρα, Ελ Καντουρί και Μιχάι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η Δευτέρα του Πάσχα (03.05) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία, καθώς σε δύο μέρες ακολουθεί το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι στην Αθήνα, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της δεύτερης θέσης.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στο κομμάτι της τακτικής. Μετά από κάποιες δρομικές ασκήσεις κι ένα παιχνίδι κατοχής, οι προπονητές ανέλαβαν δράση κι έδειξαν στους παίκτες τι θέλουν να δουν μέσα στο γήπεδο την Τετάρτη (05.05).

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Άντριαν Περέιρα, Χοσέ Κρέσπο και Σίντζι Καγκάβα έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία κι αποκατάσταση στην πισίνα κι ο Ενέα Μιχάι πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης».