Super League 1: Ο Ρέινσρεϊμπερ στο Άρης - Ολυμπιακός

Ο Ισραηλινός Ρέινσρεϊμπερ θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Άρης - Ολυμπιακός (5/5, 17:15). Ο Πελίτο θα διευθύνει το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. 

Super League 1: Ο Ρέινσρεϊμπερ στο Άρης - Ολυμπιακός

Γνωστοποιήθηκαν οι διαιτητής της έβδομης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος της Super League 1.

Στον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο διαιτητής Ρέινσρεϊμπερ με καταγωγή από το Ισραήλ. Αυτό θα είναι το πρώτο του παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Πελίτο, ο οποίος έχει σφυρίξει άλλες δύο φορές στη χώρα μας. Συγκεκριμένα ο Βόσνιος είχε δώσει το παρών στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-2 και στο ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-2.

Την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης θα σφυρίξει ο Γκορτσίλας από το σύνδεσμο Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής των play off:

Τετάρτη (5/5)

17:15, Άρης - Ολυμπιακός: Ρέινσρεϊμπερ (Ισραήλ), Βοηθοί: Μπίτον (Ισραήλ), Σίμον (Ισραήλ), 4ος: Περράκης (Αθηνων), VAR: Γκρίνφιλντ (Ισραήλ), AVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νιας).

19:30, Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαϊας), Κόλλιας (Ηείρου), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής).

21:30, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Πέλιτο (Βοσνία), Βοηθοί: Ιμπριμπέγκοβιτς (Βοσνία), Μπέλιο (Βοσνία), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), VAR: Γκρίνφιλντ (Ισραήλ), AVAR: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής).