Ολυμπιακός: Πανέτοιμος ο Μπα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν

Γιατί οδηγείται στο χειρουργείο ο Ουσεϊνού Μπα με... ορίζοντα την τη νέα σεζόν του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Πανέτοιμος ο Μπα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν

Ποτέ δεν είναι εύκολη μία απόφαση να οδηγηθεί ένας ποδοσφαιριστής στο χειρουργείο. Ωστόσο, όταν ένα πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και να μην αφήνει σε ησυχία τον αθλητή, τότε είναι αναπόφευκτο ορισμένες φορές το νυστέρι.

Κι ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με το να τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα με ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Με τον Ουσεϊνού Μπα το πάλεψαν αρκετά στον Ολυμπιακό. Ωστόσο ,το πρόβλημα στη μέση δεν έχει υποχωρήσει και μολονότι έχει παρουσιάσει βελτίωση, το χειρουργείο εξελίχθηκε σε... μονόδρομο για τον Σενεγαλέζο στόπερ. Και φυσικά η συγκεκριμένη επιλογή αφορά το να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Ο Γάλλος γιατρός που τον είδε, του εξήγησε εξ αρχής ότι είναι φρόνιμο να γίνει η επέμβαση, έτσι ώστε να ξεμπερδεύει μια και καλή. Στο ιατρικό τιμ των Πειραιωτών το πάλεψαν να ξεπεραστεί το πρόβλημα με θεραπείες. Όμως, βλέποντας ότι ο Μπα δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, έβαλαν κάτω τα δεδομένα και πλέον ο στόχος είναι να εμφανιστεί πανέτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν γύρω στα μέσα Ιουνίου.

Ακόμα επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει από τον Ολυμπιακό. Όμως, οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες: Η επέμβαση, που όπως όλα δείχνουν θα γίνει άμεσα και για την οποία συμφωνεί και ο ποδοσφαιριστής, θα τον βοηθήσει ώστε να μην ξαναβρεθεί στη θέση που βρέθηκε εδώ και δύο μήνες, όπου είχε φτάσει στο σημείο να κάνει ακόμα και αρκετές ενέσεις πριν από τα ματς (όπως πριν από τον επαναληπτικό του Λονδίνου) για να αγωνιστεί.

Το βασικό ζητούμενο είναι να ξεπεράσει πλήρως τον ύπουλο τραυματισμό στη μέση του και να είναι σε θέση να μπει στις προπονήσεις από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.