ΑΕΚ: «Μέσα» ο Μπακάκης, τι ισχύει για Ολιβέιρα, Γκαρσία ενόψει ΠΑΟΚ

Στη σαββατιάτικη προπόνηση της ΑΕΚ μετείχε κανονικά ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ οι Λιβάι Γκαρσία, Νέλσον Ολιβέιρα δεν γυμνάστηκαν μεν, όμως νιώθουν πολύ καλύτερα.

ΑΕΚ: «Μέσα» ο Μπακάκης, τι ισχύει για Ολιβέιρα, Γκαρσία ενόψει ΠΑΟΚ

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη σαββατιάτικη (1/5) προπόνηση της ΑΕΚ για τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (5/5) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των playoffs της Super League.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Μιχάλη Μπακάκη να ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και να μετέχει κανονικά στην προπόνηση, θέτοντας εαυτό στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Πέραν του διεθνή ακραίου μπακ, οι Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα νιώθουν πολύ καλύτερα και παρότι ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή, είναι πλέον θέμα χρόνου να μπουν εκ νέου στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων», με τον εξτρέμ από το Τρινιντάντ να βρίσκεται πιο κοντά στη επάνοδό του.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια να κάνουν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Η κυριακάτικη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 09.00, ενώ οι παίκτες θα γυμνάζονται καθημερινά μέχρι το ματς της Τετάρτης.