Ολυμπιακός: Έτοιμη να καταθέσει πρόταση αγοράς η Γκόρνικ για Γιάννη Μασούρα

Η πολωνική Γκόρνικ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην αγορά του 25χρονου δεξιού μπακ Γιάννη Μασούρα από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Έτοιμη να καταθέσει πρόταση αγοράς η Γκόρνικ για Γιάννη Μασούρα

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει ένα καυτό καλοκαίρι μόνο για τις προσθήκες που θα γίνει στο δυναμικό του, αλλά και για το άδειασμα του ρόστερ του από παίκτες που είναι ολοφάνερο ότι δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γιάννης Μασούρας είναι μία τέτοια περίπτωση. Ο 25χρονος (τα κλείνει τον Αύγουστο) δεξιός μπακ αγωνίζεται στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκόρνικ.

Όσο κι αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι θα μπορούσε να τον εμπιστευτεί ο Πέδρο Μαρτίνς την επόμενη σεζόν ως μία εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Βάσει των όσων γνωρίζουμε στην παρούσα φάση, ο Γιάννης Μασούρας δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού. Αντιθέτως, επειδή έχει πραγματοποιήσει μία πολύ καλή σεζόν στην Πολωνία με την Γκόρνικ (23 συμμετοχές), είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να μην παραχωρηθεί ξανά με δανεισμό, αλλά με πώληση.

Η Γκόρνικ είναι διατεθειμένη να κρατήσει τον Μασούρα στο ρόστερ της και σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την αγορά του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

Οι «ερυθρόλευκοι» φυσικά δεν πρόκειται να τον δώσουν... κοψοχρονιά, επειδή δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς. Μην ξεχνάμε ότι κόστισε περίπου 1 εκατομμύριο η αγορά του από την Λάρισα. Οπότε, η Γκόρνικ δεν θα έχει καθόλου εύκολη αποστολή στην προσπάθειά της να αγοράσει τον Μασούρα από τους «ερυθρόλευκους».