Τι περιμένει ο Μαρτίνς να του δώσει ο Λάζαρος

Ο Χριστοδουλόπουλος έπιασε δουλειά από το πρωί της Κυριακής με τα χρώματα του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος τρίβει ήδη τα χέρια του.

Τι περιμένει ο Μαρτίνς να του δώσει ο Λάζαρος

Από το πρωί της Κυριακής ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έπιασε δουλειά στο Ζέεφελντ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Η προσθήκη του έμπειρου άσου αναμενόταν πως και πως από τον Πέδρο Μαρτίνς και αυτός απέδειξε με το… καλημέρα ότι πράγματι έχει να δώσει πολλά στους Πειραιώτες.

Ο Λάζαρος εντάχθηκε αμέσως στο σύνολο και δεν είχε κανένα απολύτως θέμα όπως αναμενόταν. Ο Πορτογάλος προπονητής τον περίμενε όλες αυτές τις ημέρες, διότι γνωρίζει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει να του δώσει πολλά. Η ποιότητα του Λάζαρου άλλωστε είναι κάτι που δεν αμφισβητείται και είναι απαραίτητη σε οποιαδήποτε ομάδα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα αναμένεται να δώσει προσθέσει στον Ολυμπιακό κι άλλη ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά και προσωπικότητα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι με την προσθήκη του ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει να γεμίζουν τα άκρα του, ενώ περιμένει σίγουρα ακόμα μία μεταγραφή για τα "φτερά".

Ο κόουτς ξέρει πως πρόκειται για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του περασμένου πρωταθλήματος, ο οποίος ήταν καθοριστικός για να φτάσει η ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου. Είναι παίκτης που θα βοηθήσει την ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ παράλληλα έχει την ικανότητα να σκοράρει. Για τον Μαρτίνς είναι πολύ σημαντικό να πάρει τα γκολ του Λάζαρου και ήδη από το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε η δουλειά για να ενταχθεί στο παιχνίδι της ομάδας και να κατανοήσει την τακτική του προπονητή του.