Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Κουάισον που αρέσει στον Ολυμπιακό

Ο Ρόμπιν Κουάισον που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μάιντς, έχει πολλούς θαυμαστές όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά και σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Κουάισον που αρέσει στον Ολυμπιακό

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Ρόμπιν Κουάισον για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν επρόκειτο για μία εύκολη υπόθεση.

Ο Σουηδός περιφερειακός επιθετικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως δεύτερος κυνηγός και ως εξτρέμ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μάιντς, έχει κάνει μία σχετικά καλή σεζόν στην Bundesliga (5 γκολ και 4 ασίστ σε 26 παιχνίδια) και επιπλέον θα είναι στην τελική 23άδα της Εθνικής ομάδας της χώρας του στο Euro 2020.

Όλα αυτά λοιπόν αναδεικνύουν τις δυσκολίες που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη περίπτωση, δίχως αυτό να σημαίνει φυσικά ότι δεν αρέσουν στον Ολυμπιακό τέτοιου είδους προκλήσεις.

Ο 27χρονος Κουάισον λοιπόν δεν είναι μόνο στα μπλοκάκια των Πειραιωτών. Τον έχουν περάσει από... κόσκινο κι άλλοι σύλλογοι, τόσο εντός, όσο και εκτός Bundesliga.

Εσχάτως γράφτηκε στην Ιταλία ότι τον κοιτάζει η Ρόμα. Δεν επιβεβαιώνεται ότι οι Ρωμαίοι ασχολούνται με τον Κουάισον, αλλά είναι δεδομένο ότι υπάρχουν μίνιμουμ τρεις ιταλικές ομάδες που τον έχουν στην ατζέντα τους. Επίσης και στην Γερμανία υπάρχουν δύο σύλλογοι που εξετάζουν την περίπτωσή του. Βλέπετε, είναι ελκυστικό το πακέτο, όχι μόνο ως προς τις αγωνιστικές αρετές του Κουάισον, αλλά και ως προς το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αφήσει να εννοηθεί ότι τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει μετά το Euro. Εκτός κι αν έως τότε έχει στα χέρια του μία πρόταση, που πιστεύει ότι δεν πρόκειται να βρει ανάλογη μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού.