Ολυμπιακός: Σειρά στις ανανεώσεις παίρνουν οι Μπουχαλάκης και Χολέμπας μετά το Πάσχα

Πολύ πιθανό την εβδομάδα μετά το Πάσχα να κληθούν οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Χοσέ Χολέμπας για τα νέα τους συμβόλαια στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Σειρά στις ανανεώσεις παίρνουν οι Μπουχαλάκης και Χολέμπας μετά το Πάσχα

Δύο εκκρεμότητες έχουν μείνει για τον Ολυμπιακό ως προς τις ανανεώσεις: Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Χοσέ Χολέμπας. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στη συγκεκριμένη λίστα, έπειτα από τα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον 37χρονο στόπερ. Ο Αβραάμ όμως είναι μία... κατηγορία μόνος του, καθώς αν αποφασίσεί να συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν, τότε πολύ απλά θα συνεχίσει δίχως ιδιαίτερες συζητήσεις.

Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει τις επόμενες μέρες να τελειώσει τις υποθέσεις των Μπουχαλάκη και Χολέμπας, δύο ποδοσφαιριστών που χαίρουν της εκτίμησης του Μαρτίνς και φυσικά όλου του οργανισμού.

Πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις. Ο μεν Μπουχαλάκης έχει συμβόλαιο έως το 2022, ο δε Χολέμπας γύρισε στο λιμάνι με την προοπτική να βοηθήσει μία χρονιά. Ωστόσο, δείχνει ότι το κορμί του αντέχει, ότι δεν μοιάζει για ποδοσφαιριστή 37 ετών και ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο ακόμη μία σεζόν. Κάτι παραπάνω θα ξέρει και ο Μαρτίνς που τον ζει καθημερινά στις προπονήσεις πέρα απ’ όλα όσα βλέπουμε εμείς στους αγώνες.

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν το θέμα και των δύο να ολοκληρωθεί την εβδομάδα που ακολουθεί. Να περάσει δηλαδή το Πάσχα και εν συνεχεία να τελειώσει και τυπικά η ανανέωση του Μπουχαλάκη και του Χολέμπας, οι οποίοι εξελίχθηκαν σε βασικά γρανάζια στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την πρόκριση στους «16» του Europea League και την προοπτική της κατάκτησης του νταμπλ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας