«Διακαής πόθος του Ερυθρού Αστέρα ο Κρίστιτσιτς»

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς είναι ο διακαής πόθος του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος θέλει να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ.

«Διακαής πόθος του Ερυθρού Αστέρα ο Κρίστιτσιτς»

Στη Σερβία επιμένουν τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς. Συγκεκριμένα αυτή τη φορά η ιστοσελίδα «novorti.rs» αναφέρει ότι ο μέσος της ΑΕΚ είναι ο διακαής πόθος του Ερυθρού Αστέρα. Οι Σέρβοι, μάλιστα τονίζουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου σκοπεύουν να αγοράσουν τον παίκτη από την ΑΕΚ.

«Ο Νεμάνια Ράντονιτς θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά διακαής πόθος για τον ερυθρόλευκους είναι ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Αθηνών εκτιμάται ιδιαίτερα μεταξύ των ανθρώπων του Ερυθρού Αστέρα. Ολοι συμφωνούν ότι θα αποτελούσε σημαντική ενίσχυση, όπως την εποχή που στον πάγκο ήταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον Κρίστιτσιτς να είναι ένα πολυεργαλείο στη μεσαία γραμμή.

Η ΑΕΚ πλήρωσε στον Ερυθρό Αστέρα 500 χιλιάδες ευρώ και τώρα ο Κρίστιτσιτς θα μπορούσε να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους με ένα χαμηλότερο ποσό», αναφέρει το δημοσίευμα των Σέρβων.