ΑΕΚ και ΠΑΟΚ «παλεύουν» για τον Μπάρκα

Ο Βασίλης Μπάρκας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, αλλά με τον πορτιέρε της Σέλτικ ασχολείται πολύ σοβαρά και ο ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ «παλεύουν» για τον Μπάρκα

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν τα έχει πάει καλά στη Σέλτικ και το μέλλον του φαίνεται πως είναι μακριά από τη Σκωτία. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τον επαναπατρισμό να μοιάζει το πιθανότερο αυτή τη στιγμή.

Στη Σκωτία θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι ο Μπάρκας θα μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την daily record και το ρεπορτάζ που φιλοξενεί η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του προκειμένου να τον εντάξει και πάλι στο ρόστερ της με τη μορφή του δανεισμού. Ωστόσο το έργο της δεν είναι τόσο απλό, αφού ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του.

«Ο Βασίλης Μπάρκας θα μπορούσε να φύγει από την… κόλαση του Parkhead και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα με δανεισμό, σύμφωνα με πηγές από την χώρα του. Ο 26χρονος έχει υποστεί μια εφιαλτική σεζόν στη Γλασκώβη, δεν έχει αγωνιστεί από τον Ιανουάριο και στο τελευταίο παιχνίδι με την Αμπερντίν δεν βρέθηκε καν στον πάγκο.

Ωστόσο, ο πρώην σύλλογός του η ΑΕΚ, θέλει να τον πάρει πίσω στην Αθήνα με την μορφή δανεισμού. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από τον ΠΑΟΚ, αλλά ελπίζουν ότι ο Μπάρκας θα θέλει να επιστρέψει στο κλαμπ στο οποίο ήταν για τέσσερα χρόνια», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Βασίλη Μπάρκα.