Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει για Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στα δημοσιεύματα για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει για Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έπαιξε ως υποψήφιο για τον πάγκο του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα με τον Σέρβο προπονητή.

Ο Λάζλο Μπόλονι μόνο με «θαύμα» θα συνεχίσει μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και είναι λογικό να γράφονται και να ακούγονται ονόματα για τον «πράσινο» πάγκο.

Παναθηναϊκός: Οι Σέρβοι στέλνουν Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Τη Μ. Τρίτη (27/4) οι Σέρβοι επανέφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάντως να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου, ο οποίος φυσικά έχει δουλέψει και στον Ερυθρό Αστέρα.

«Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα στη Σερβία τα οποία επικαλούνται ελληνικές πηγές και αναφέρουν ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από την συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα και η όποια αναπαραγωγή του ισοδυναμεί με σενάριο επιστημονικής φαντασίας», υποστηρίζουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Σέρβο κόουτς και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τη Μ. Τρίτη.

Είναι λογικό αυτή τη στιγμή να μην θέλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αναφερθεί στο θέμα προπονητή και να διαψεύδει τα πάντα, κι αυτό γιατί βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ο ΠΑΟ κυνηγά τις όποιες ελπίδες για να βγει στην Ευρώπη.