Βόλος: Ο Φεράρι ξεχωρίζει Λιβάι Γκαρσία και Ντέλετιτς από την Super League

Ο ακραίος μπακ του Βόλου, Φράνκο Φεράρι μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά και τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Βόλος: Ο Φεράρι ξεχωρίζει Λιβάι Γκαρσία και Ντέλετιτς από την Super League

Ο Φεράρι του Βόλου, που κάνει και φέτος πολύ καλό πρωτάθλημα, μίλησε στο «Metropolis 95.5FΜ».

Για τον Βόλο και το φινάλε της χρονιάς: «Υπάρχει η κούραση από το χθεσινό παιχνίδι, υπάρχουν επιπλέον δύο παιχνίδια και το ένα από αυτά αποτελεί ντέρμπι με την ΑΕΛ και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, αποκάλυψε: «Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από την πλευρά του ΠΑΟΚ για εμένα, το γνώριζα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν απογοητεύομαι. Συνεχίζω τη δουλειά μου στον Βόλο και την επόμενη χρονιά θα δούμε. Δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά με τον Ουάρντα.

Είμαι περήφανος για το ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ για εμένα και θα είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Είμαι ένας δυναμικός ποδοσφαιριστής, όπως οι περισσότεροι λατινοαμερικάνοι ποδοσφαιριστές. Αν και είμαι αμυντικός, μου αρέσει αρκετά να προωθούμαι στην επίθεση».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από την Ελλάδα: «Ο Γιαννούλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που με εξέπληξε αγωνιστικά με την ικανότητα του στο παιχνίδι και παρακολούθησα την πορεία του και στην Νοριτς. Από αντιπάλους αυτός που ξεχωρίζω είναι ο Λιβάι Γκαρσία αλλά και ο Ντέλετιτς. Ο Τζόλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι νεαρός, έχει πολλά να μάθει αλλά και πολλά να δώσει αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και μία μεγάλη καριέρα μπροστά του».