Αντωνόπουλος: «Θα ήταν άδικο να μην είχαμε σωθεί»

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου, Θοδωρής Αντωνόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μαθηματική παραμονή του Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League 1. 

Αντωνόπουλος: «Θα ήταν άδικο να μην είχαμε σωθεί»

Σώθηκε και μαθηματικά ο Απόλλων Σμύρνης μετά το 0-0 με αντίπαλο τον Βόλο στη Ριζούπολη, σε ένα ματς που κανείς δεν θα θυμάται. Ο στενός συνεργάτης του Μάκη Χάβου, Θοδωρής Αντωνόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μαθηματική παραμονή της ομάδας και τόνισε οτί αυτή είναι η δίκαιη εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και μαθηματικά να σωθούμε. Κάθε τι άλλο θα ήταν άδικο. Είχαμε καλή σεζόν. Γνωρίζαμε και είχαμε αγωνιστικό κίνητρο γιατί με θετικό αποτέλεσμα θα μέναμε στην κατηγορία. Ο Βόλος έχει ποιότητα και ταχύτητα και είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα που θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα.

Ελέγξαμε τον ρυθμό σε μεγάλο διάστημα δεν δεχτήκαμε μεταβάσεις από τον Βόλο. Είχαμε στιγμές που κλέψαμε μπάλες και ίσως με καλή προσοχή θα είχαμε και πιο καλές τελικές. Δεν πήραμε τη νίκη που την θέλαμε αλλά τέλος καλό, όλα καλά».