Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς για Τιάγκο Σίλβα ενόψει της νέας σεζόν

Ο Τιάγκο Σίλβα που έχει δύο σερί 90λεπτα με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ, έχει (προς το παρόν) τη στήριξη του Μαρτίνς και για την επόμενη σεζόν.   

Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς για Τιάγκο Σίλβα ενόψει της νέας σεζόν

Ο Τιάγκο Σίλβα πήρε φανέλα βασικού σε δύο σερί παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και με ΑΕΚ. Και στα δύο ματς έβγαλε μάλιστα 90λεπτο. Δεν είναι ο τύπος του χαφ που θα ξεσήκωνε τον κόσμο του Ολυμπιακού, ωστόσο, ο Μαρτίνς βλέπει «κάτι» στο πρόσωπο του συμπατριώτη του.

Με τον Αστέρα αν εξαιρεθεί το πρώτο του 10λεπτο, στη συνέχεια ήταν κατώτερος των προσδοκιών. Με την ΑΕΚ είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Ένα καλό πρώτο τέταρτο, έως το τέλος του ημιχρόνου δεν φάνηκε, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο έπαιξε σημαντικό ανέβασε την απόδοσή του, παρασυρόμενος από τη γενικότερη άνοδο του Ολυμπιακού με την είσοδο των Μπρούμα, Ελ Αραμπί και Εμβιλά.

Ο Τιάγκο Σίλβα έχει φέτος 17 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα. Επειδή τον τελευταίο καιρό ακούγονται διάφορα σχετικά με τις ματιές που ρίχνει ο Ολυμπιακός στην αγορά για χαφ, με αποκορύφωμα φυσικά την πρόταση που έχει καταθέσει στον Γιουνές Μπελχαντά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι στην παρούσα φάση ο Τιάγκο έχει τη στήριξη του Πέδρο Μαρτίνς.

Αν σήμερα τελείωνε η σεζόν και έπρεπε ο Μαρτίνς να κάνει τις εισηγήσεις του για τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ που θα ήθελε και την επόμενο σεζόν, ο Τιάγκο Σίλβα θα ήταν μέσα στις επιλογές του.

Θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο ροτέισον. Για ποιο λόγο δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα συνολικά τη φετινή σεζόν;

Λίγο οι τραυματισμοί του, λίγο η περιπέτεια που πέρασε στο ξεκίνημα της χρονιάς με τον κορονοϊό, λίγο και η απόφαση του Μαρτίνς να πορευτεί στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν με έναν συγκεκριμένο κορμό, είχαν ως αποτέλεσμα να περιοριστεί αρκετά ο ρόλος του.

Στις αγωνιστικές που απομένουν ο Τιάγκο Σίλβα θα πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής, με την ελπίδα φυσικά η εικόνα του στο β’ μέρος με την ΑΕΚ να αποτελέσει τον οδηγό του για τη συνέχεια.