Ολυμπιακός: Το νέο λουκ του Μπα (pic)

Κεντρικό πρόσωπο στον Ρέντη είναι τις τελευταίες ημέρες ο Ουσεϊνού Μπα και αυτό εξαιτίας του νέου λουκ που έχει λανσάρει ο στόπερ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Το νέο λουκ του Μπα (pic)

Ο Ουσεϊνού Μπα δεν διανύει και την πιο εύκολη περίοδο της καριέρας του. Οι ενοχλήσεις στη μέση τον έχουν θέσει νοκ άουτ με τον παίκτη να ακολουθεί αποθεραπεία και η επιστροφή του να υπολογίζεται για μετά το Πάσχα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από αυτό το πρόβλημα και ελπίζει να λυθεί οριστικά με τις αποθεραπείες και να μη χρειαστεί επέμβαση.

Ο 25χρονος αμυντικός ήταν στην ευχάριστη θέση τις προηγούμενες ημέρες να φιλοξενεί τον πολύ καλό του φίλο, τον Παπέ Σισέ. Ο συμπατριώτης του μπορεί να έφυγε για τη Σεντ Ετιέν, αλλά δεν τον ξέχασε και φρόντισε να του το δείξει με την πρώτη ευκαιρία που είχε ελεύθερο χρόνο.

Ο Μπα, ωστόσο έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα στον Ρέντη αυτές τις ημέρες. Ο λόγος έχει να κάνει με το νέο λουκ με το οποίο εμφανίστηκε. Έβαψε ξανθά τα μαλλιά του, ενώ τα έχει κάνει καρφάκια. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπαίκτες του που τον έχουν… τρελάνει στα πειράγματα με τελευταίο τον Χασάν που δημοσίευσε φωτογραφία του Σενεγαλέζου στόπερ.