Βαρούχας για Γκεστράνιους: «Ζητάει συγγνώμη λες και είναι παπάς. Γελάνε μέχρι την Μογγολία»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και όσα έδωσε ή δεν έδωσε ο Φινλανδός διαιτητής, Ματίας Γκεστράνιους.

Βαρούχας για Γκεστράνιους: «Ζητάει συγγνώμη λες και είναι παπάς. Γελάνε μέχρι την Μογγολία»

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σχολίασε στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ, ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Μίλησε για το γκολ του Μακέντα που δεν μέτρηση αλλά και το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ.

«Με τη διαιτησία του θα γελάνε μέχρι την Μογγολία. Θα πρέπει να γίνεται καλύτερη επιλογή. Να τώρα που αυτές οι αποφάσεις μετράνε και δημιουργούν πρόβλημα.

Στο 71′ οι παίκτες του Παναθηναϊκού φωνάζουν για χέρι- πέναλτι. Η μπάλα πηγαίνει σε κοντινή απόσταση από το κεφάλι του παίκτη του Παναθηναϊκού και το χέρι του παίκτη του ΠΑΟΚ είναι σε φυσική θέση.

Η φάση που έχει δημιουργηθεί το μεγάλο θέμα είναι στο 79ο λεπτό . Είναι για να γελάει κανείς. Ο διαιτητής ζητάει συγγνώμη λες και είναι παπάς. Υπάρχει πλεονέκτημα και έπρεπε να το αφήσει ο διαιτητής.

Δίνει κάρτα αρχικά στον παίκτη του Παναθηναϊκού και μετά καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος. Το να πηγαίνεις να ζητάς συγνώμη δεν έχει νόημα. Καλύτερα να μην μιλάς. Όταν σφυρίζει ο διαιτητής δεν μπορεί να επέμβει το VAR.

Για το πέναλτι πoυ ζητάει ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις δεν υπάρχει. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκει τον παίκτη του Παναθηναϊκού και δεν υπάρχει παράβαση».