Κάκος: «Δεν υπάρχει ακύρωση γκολ από τον Γκεστράνιους - Υπάρχει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Κάκος είδε στο ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός λάθος του Γκεστράνιους σε φάση που είναι ως μη γενόμενη και ως εκ τούτου «δεν υπάρχει ακύρωση γκολ», ενώ εντόπισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Κάκος: «Δεν υπάρχει ακύρωση γκολ από τον Γκεστράνιους - Υπάρχει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ»

Τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σχολίασε ο Τάσος Κάκος στην εκπομπή Total Football του OPEN TV. Ο παλαίμαχος διαιτητής μίλησε για το λάθος του Φινλανδού διαιτητή, Γκεστράνιους τονίζοντας ότι «Δεν υπάρχει ακύρωση γκολ» ενώ είδε «ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι» υπέρ του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά:

«Ήταν μία κακή διαιτησία. Το παιχνίδι είχε μία σημαντική απόφαση και μία που δημιούργησε ο Φινλανδός» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια, μίλησε για το μαρκάρισμα του Λύρατζη στον Καμπετσή, πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Μακέντα

«Σε μία κλασσική περίπτωση πλεονεκτήματος, βιάστηκε να σφυρίξει το φάουλ. Μπορεί στην εξέλιξη να υπάρχει γκολ, αλλά η φάση είναι ως μη γενόμενη γιατί έχει σφυρίξει. Δεν υπάρχει ακύρωση γκολ.

Η σωστή χρήση του πλεονεκτήματος, ομορφαίνει το παιχνίδι. Εδώ μόνο αυτό δεν έγινε. Είναι ένα δείγμα της ποιότητας του διαιτητή αυτό. Άλλο το φινλανδικό ποδόσφαιρο, άλλο η φινλανδική διαιτησία. Η φινλανδική διαιτησία είναι ανύπαρκτη στην Ευρώπη!» είπε ο Κάκος.

Όσον αφορά τη φάση στο τέλος, με τον Κρμέντσικ και τον Βέλεθ στην περιοχή, είπε:

«Ο επιθετικός μετά το πάρσιμο που κάνει με το δεξί πόδι, δέχεται ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα και θα ανατραπεί. Η επαφή αυτή προκαλεί την πτώση. Είναι ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι. Είναι παράβαση που δε δόθηκε. Μπορεί για το διαιτητή να είναι δύσκολη, αλλά για τον VAR όχι. O αμυντικός ανατρέπει τον επιθετικό και αυτό είναι ξεκάθαρο».