Ο Μπρούμα της ΑΕΚ και ο... Μπρούμα της Τούμπας

Στον… αστερισμό του Μπρούμα βρισκόμαστε από το βράδυ της Κυριακής (25/4) λόγω της εμφάνισής του και των δύο γκολ του με την ΑΕΚ, μία εβδομάδα μετά την κακή του εμφάνιση στην Τούμπα. Αξίζει να ποντάρει πάνω του ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν;

 

Ο Μπρούμα της ΑΕΚ και ο... Μπρούμα της Τούμπας

Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι από τη φύση τους άνθρωποι των άκρων. Υπερενθουσιάζονται και υπεραπογοητεύονται εύκολα. Την Κυριακή (25/4) είχε την τιμητική του ο Μπρούμα χάρη στην εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ, τα δύο του γκολ και την διάθεση που έβγαλε στο χορτάρι του Καραϊσκάκη.

Την περασμένη εβδομάδα επίσης είχε την τιμητική του ο Μπρούμα, αλλά ως προς τα αρνητικά σχόλια λόγω των χαμένων ευκαιριών με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αυτή είναι η μοίρα των ποδοσφαιριστών. Κι αν θέλουμε να ασχοληθούμε πιο ειδικά, ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στη φετινή του πορεία στον Ολυμπιακό και όχι μεγάλη διάρκεια στις καλές εμφανίσεις. Στην καλή του βραδιά ήταν έξοχος. Σε μία μέτρια βραδιά του έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ απλά… Ο Μαρτίνς θέλει δύο εξτρέμ για τη νέα σεζόν. Τον Μπρούμα και άλλον έναν για την ακρίβεια ή δύο καινούριους. Ο Μπρούμα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, όσο κι αν βρίσκεται στον… αφρό μετά τους «παπάδες» που έκανε απέναντι στην ΑΕΚ, δύσκολα θα παραμείνει στο λιμάνι.

Όσο η Αϊντχόφεν επιμένει στα 6 εκατομμύρια ευρώ της οψιόν αγοράς, άλλο τόσο ο Μπρούμα θα απομακρύνεται από τον Πειραιά. Ο Πορτογάλος όμως από την πλευρά του θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μείνει. Δεν είναι εύκολο, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αλλά θα το παλέψει για να αλλάξει τις σκέψεις της PSV.

Το ερώτημα βέβαια είναι αν ο Ολυμπιακός αξίζει να ποντάρει πάνω του τη νέα σεζόν. Αν θέλετε την άποψή μας, δεν είναι κακό να έχει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με την ποιότητα του Μπρούμα, αλλά θέλει και κάτι άλλο στα άκρα της επίθεσης.

Ο Πορτογάλος είναι δεδομένο ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι στο ρόστερ της PSV δεν θα βρει χώρο. Αντιθέτως, στον Ολυμπιακό έχει έναν προπονητή που τον εμπιστεύεται και τον στηρίζει μεταξύ άλλων και στις δύσκολες στιγμές. Ο Μαρτίνς όμως το είπε πολύ σωστά: Δεν εξαρτάται από την επιθυμία του συλλόγου ή του προπονητή η παραμονή του στο λιμάνι, αλλά από τα χρήματα. Και αυτή τη στιγμή τα οικονομικά δεδομένα δεν τον στέλνουν στον Ολυμπιακό και του χρόνου.