Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0: Σίλβα: «Θέλω χρόνο συμμετοχής για να δείξω την αξία μου»

Ο Τιάγκο Σίλβα μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και τόνισε πως και αυτός θέλει παιχνίδια στα πόδια του για να βρει ρυθμό.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0: Σίλβα: «Θέλω χρόνο συμμετοχής για να δείξω την αξία μου»

Ο Τιάγκο Σίλβα πήρε την ευκαιρία του και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά το τέλος του ματς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και για το γεγονός χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να βρει ρυθμό.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήραμε μία ακόμα νίκη. Όταν έρχεται αυτή η νίκη απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ είναι ακόμα πιο σημαντικό. Καταφέραμε και κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση ως ομάδα και είναι επίσης πολύ σημαντικό», είπε ο Πορτογάλος χαφ.

Όσον αφορά στη δική του απόδοση ο Τιάγκο Σίλβα είπε: «Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο συμμετοχής και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα μπορέσω να δείξω την αξία μου».

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας σχολίασε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, καλά προετοιμασμένοι και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά με τα Γιάννενα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».