Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0: Αλμπάνης: «Μας μένει πικρία»

Ο Χρήστος Αλμπάνης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι το 2-0 από τον Ολυμπιακό αφήνει πικρία στην ΑΕΚ.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0: Αλμπάνης: «Μας μένει πικρία»

Η ΑΕΚ αν και προσπάθησε κόντρα στον Ολυμπιακό τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς του "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Χρήστος Αλμπάνης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι στον ίδιο και τους συμπαίκτες του μένει μία πικρία, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή στην τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε:

Για το παιχνίδι: Κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια. Στην τελική προσπάθεια δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Και εγώ τελείωσα τις φάσεις με λάθος τρόπο. Μας μένει η πικρία, αλλά συνεχίζουμε. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε, προσπαθώντας να νικάμε. Δεν αξιολογούμε την κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα. Θέλουμε να κερδίσουμε ένα ντέρμπι για τη δική μας αυτοπεποίθηση.

Για το πρώτο ημίχρονο: Το στήσιμο της ομάδας ήταν πολύ καλό. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, η αδράνεια μας ήταν αρκετή στο δεύτερο ημίχρονο για να δεχτούμε ένα γκολ.

Για το Κύπελλο: Θέλουμε την πρόκριση. Είναι ένας από τους στόχους που μας έχει παραμείνει και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.