Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τα play off της Super League.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την  ΑΕΚ

Τα δύο πρόσφατα παιχνίδια του Ολυμπιακού στα play offs της Super League δεν ήταν καθόλου καλά. Οι Πειραιώτες παρουσίασαν σημάδια χαλαρότητας με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, όμως, το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι να αλλάξουν την εικόνα τους και την αρχή θέλουν να την κάνουν από το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του και στην προπόνηση του Σαββάτου να εμφανιστούν αλλαγμένοι στον αγώνα με τους "κιτρινόμαυρους", διότι πρόκειται και για ένα ματς που θα είναι γερό τεστ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην τελευταία προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάνει αρκετές δοκιμές για την ενδεκάδα. Τελικά φαίνεται πως κατέληξε σε σχήμα με τριάδα στην άμυνα. Ο Κρίστινσον θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού με τον Μαρτίνς να θέλει να τον επιβραβεύσει για την καλή εικόνα που είχε με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για το δεξί άκρο της άμυνας ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε τον Ανδρούτσο και αριστερά τον Ρέαμπτσιουκ, ενώ την τριάδα στην άμυνα θα συνθέσουν οι Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας.

Στα χαφ ο Μαρτίνς επέλεξε τους Μπουχαλάκη, Σίλβα, ενώ στην επίθεση ξεκινούν οι Φορτούνης, Μασούρας, Χασάν.