ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Γκαρσία: «Μας βγαίνει συσσωρευμένη κόπωση»-vid

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την λευκή ισοπαλία που πήρε η ομάδα του με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Γκαρσία: «Μας βγαίνει συσσωρευμένη κόπωση»-vid

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα τόνισε τα εξής: «Αν δούμε πιο σφαιρικά τα πράγματα, είδα ότι η ομάδα μας στα τελευταία τρία ματς συγκέντρωσε 7 βαθμούς και καταφέραμε να διατηρήσουμε το μηδέν πίσω. Όσον αφορά στο παιχνίδι, στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το δεύτερο. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για το γκολ που θέλαμε. Όμως νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά εύκολα λάθη σε μερικές πάσες και υποδοχές. Από την άλλη καταλαβαίνω το γεγονός ότι πλησιάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και τα πόδια μας είναι βαριά. Υπάρχει μία συσσωρευμένη κόπωση. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία και κάποια που δεν ήταν καλά.

Για την απουσία του Ζίβκοβιτς τόνισε: «Πάντα όταν λείπει ένας ποδοσφαιριστής είναι λογικό να νιώθεις την απουσία του. Το πιο σημαντικό είναι να είναι καλά στην υγεία του. Αυτό έδωσε την ευκαιρία σε άλλους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν. Όλοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς».

Για το μίνι ροτέισον που έκανε, δήλωσε: «Θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Υπήρχε ένα αρχικό πλάνο για το πώς θα διαχειριζόμασταν κάποιους παίκτες, αλλά όταν αρχίζει το ματς, υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δεν σε αφήνουν να το κάνεις. Θέλαμε π.χ. τον Βιεϊρίνια να τον ξεκουράσουμε, αλλά αναγκάστηκε να παίξει 90 λεπτά. Δεν έκανε καθόλου προετοιμασία με την ομάδα και αυτό φαίνεται τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν. Αν είχε κάνει κανονικά προετοιμασία, εκείνος θα έπαιζε μπακ χαφ σε όλα τα ματς. Έχουμε τέσσερις μέρες μπροστά μας για να ξεκουραστούν οι παίκτες για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ».