ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Μπόλονι: «Δώστε τα λεφτά των διαιτητών στα ορφανά»-vid

Ξέσπασε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το 0-0 του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και έριξε κεραυνούς κατά της διαιτησίας θεωρώντας ότι η ομάδα του αδικήθηκε. «Δώστε μου τα λεφτά που δίνετε στους διαιτητές να βοηθήσω ορφανά» είπε ο Ρουμάνος και πρόσθεσε ειρωνικά: "Θα φέρουν και διαιτητές από τη Μογγολία"

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Μπόλονι: «Δώστε τα λεφτά των διαιτητών στα ορφανά»-vid

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας σε ένα παιχνίδι που του ακυρώθηκε ένα γκολ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των "πράσινων", Λάζλο Μπόλονι ξέσπασε στις δηλώσεις του μιλώντας για τη διαιτησία και τον ρόλο που έπαιξε στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε:

Για τον βαθμό: Κάναμε έναν αγώνα πολύ καλύτερο από αυτόν που κάναμε στο β' ημίχρονο με την ΑΕΚ. Υπήρξαν και κάποιες φάσεις που δεν μας αντιπροσωπεύουν. Επίσης να σας πω ότι σε μία έδρα που ο αντίπαλος έχει νικήσει τον Ολυμπιακό, αναμφισβήτητα κοιτάμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα πράγματα. Ήμασταν καλοί και δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου.

Για το αν θα βοηθήσει αυτός ο βαθμός: Έχουμε και τον επόμενο αγώνα που είναι πάρα πολύ σημαντικός. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Υπάρχουν δύο πράγματα που με ενοχλούν. Δεν ξέρω αν φταίει η Λίγκα ή ομοσπονδία. Φέρνουν ξένους διαιτητές, τους πληρώνουν για να έρθουν εδώ. Από τότε που βρέθηκα στην Ελλάδα ποτέ δεν μίλησα για τους διαιτητές και τη διαιτησία. Είναι σαφές ότι το πέναλτι που καταλόγισαν στον αγώνα με την ΑΕΚ δεν ήταν πέναλτι. Επίσης η αποβολή που είχαν δώσει κατά του Μαουρίσιο δεν ήταν αποβολή. Ο Μαουρίσιο παίρνει την πρώτη κίτρινη κάρτα γιατί μιλάει για ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Θα επαναλάβω ότι ήταν μία άδικη αποβολή. Εδώ βλέπουμε ότι υπάρχει μία κατάσταση που έχουμε ένα γκολ. Ήταν απολύτως έγκυρο. Υπάρχει κανονισμός και πρέπει να τον σεβόμαστε. Δεν θέλω να αναφέρω χώρες διαιτητών. Αυτοί που έρχονται δεν είναι καλύτεροι από τους Έλληνες διαιτητές. Έχουμε πολύ καλές ελληνικές διαιτησίες. Είδα και Έλληνες διαιτητές που σφύριξαν στα πλέι οφ. Με ενοχλεί που φέρνουν διαιτητές από οπουδήποτε. Έρχονται από χώρες που έχουν κατώτερο επίπεδο ποδοσφαίρου. Και το δεύτερο που θέλω να πω είναι τι αισθάνεται ο Έλληνας διαιτητής όταν βλέπει διαιτητές από την Εσθονία και από τη Λιθουανία να σφυρίζουν στη θέση του. Σε λίγο θα μας φέρουν και από τη Μογγολία Στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε τέσσερις βαθμούς από τη διαιτησία. Με τα χρήματα που φέρνουν για τους διαιτητές ας μου έδιναν εμένα τα λεφτά να βοηθήσω ένα ορφανοτροφείο στη Ρουμανία.