Ολυμπιακός: Με ΑΕΚ το τελευταίο γκολ του Βαλμπουενά

Στις αρχές Γενάρη ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε σκοράρει για τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό, πάλι με αντίπαλο την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Με ΑΕΚ το τελευταίο γκολ του Βαλμπουενά

Έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμό ο Ματιέ Βαλμπουενά μετά τον τραυματισμό του και πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς, τόσο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όσο και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γάλλος άσος ετοιμάζεται να βοηθήσει τον Ολυμπιακό αποφασιστικά και με ουσία στο τελευταίο κομμάτι της φετινής σεζόν, κάνοντας καλές εμφανίσεις στα εναπομείναντα ματς των play off της Super League, αλλά κυρίως οδηγώντας την ομάδα του στο στόχο της κατάκτησης του νταμπλ.

Στο σημερινό (19.30) ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Βαλμπουενά αναμένεται να παίξει είτε από την αρχή είτε ως αλλαγή και υπάρχει ένα ενδιαφέρον στοιχείο σχετικά με τον Γάλλο και την «Ένωση». Είναι η τελευταία ομάδα στην οποία έχει βάλει γκολ, στο ντέρμπι της κανονικής περιόδου (3/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τότε που ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-0, με τον Ματιέ να «κλείνει» το σκορ στις καθυστερήσεις με πέναλτι που κέρδισε και αξιοποίησε ο ίδιος.

Έκτοτε ο Βαλμπουενά έχει δώσει έξι ασίστ (ανάμεσά τους και η παμπόνηρη εκτέλεση φάουλ προς τον Μπουχαλάκη για το πρώτο γκολ με την Αϊντχόφεν στο 4-2 του Φαλήρου), αλλά γκολ δεν έχει βάλει. Με σημαντικό ρόλο σε αυτό, βεβαίως, την απουσία του για περίπου 1,5 μήνα λόγω του τραυματισμού του στον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ.

Για να δούμε απόψε μήπως πάλι απέναντι στην ΑΕΚ βρει τρόπο να σκοράρει ο Γάλλος. Με πέναλτι (όπως κάνει συνήθως) ή σε ροή αγώνα...