Ολυμπιακός: Ξαναπαίρνει ευκαιρία ο Τιάγκο Σίλβα με την ΑΕΚ

Ο Τιάγκο Σίλβα αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (25/4, 19.30), με τον Μαρτίνς να του δίνει ακόμη μία ευκαιρία.

Ολυμπιακός: Ξαναπαίρνει ευκαιρία ο Τιάγκο Σίλβα με την ΑΕΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει μία μίξη βασικών - αναπληρωματικών και κόντρα στην ΑΕΚ (25/4, 19.30). Όπως είχε κάνει δηλαδή και με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κρίστινσον για παράδειγμα αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Το ίδιο φαίνεται πώς θα ισχύσει και για τον Τιάγκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος χαφ δεν ενθουσίασε με την εικόνα του απέναντι στον Αστέρα, παρότι μπήκε καλά στο παιχνίδι με εκείνη την τρομερή μπαλιά στη χαμένη ευκαιρία του Χασάν στο 4’, αλλά και σε αρκετές κερδισμένες μονομαχίες που είχε. Όσο περνούσε η ώρα, όμως, έκανε επιπόλαια λάθη, έκανε κακές μεταβιβάσεις της μπάλας και σε γενικές γραμμές δεν ήταν από τις «ρεζέρβες» που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι διακρίθηκε, βλέποντας συνολικά το ματς.

Ο Μαρτίνς λοιπόν σκοπεύει να του ξαναδώσει φανέλα βασικού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από κάποιες... ψευτοδοκιμές που έκανε στον Ρέντη.

Με τον Αστέρα αγωνίστηκε σε σχηματισμό 4-4-2. Κόντρα στην ΑΕΚ ο Μαρτίνς φαίνεται πώς θα πάει με 4-3-3 με τον Τιάγκο να παίζει μαζί με Μπουχαλάκη και Καμαρά.

Είναι ολοφάνερο ότι ο Μαρτίνς θέλει όσο το δυνατόν περισσότερο να δώσει χρόνο σε όσους δεν έπαιξαν πολύ μέσα στη χρονιά, έτσι ώστε να βγουν αι κάποια συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν. Να ξέρει δηλαδή σε ποιες από τις «ρεζέρβες» αξίζει να στηριχθεί ή όχι. Δεδομένα και κατά τη διάρκεια του ματς ο Μαρτίνς θα μοιράσει τον χρόνο ανάμεσα σε βασικούς και αναπληρωματικούς.