Γρηγορίου: «Αν δεν είχαμε λειτουργήσει ως οικογένεια δεν θα τα καταφέρναμε» (vid)

Χαρούμενος δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τον πολύτιμο βαθμό της Λαμίας στην έδρα του Ατρόμητου με 0-0. 

Γρηγορίου: «Αν δεν είχαμε λειτουργήσει ως οικογένεια δεν θα τα καταφέρναμε» (vid)

Η Λαμία κατάφερε να παραμείνει στη Super League 1 δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας των play out.

Ατρόμητος - Λαμία 0-0: Σώθηκαν οι φιλοξενούμενοι

Με το 0-0 στην έδρα του Ατρόμητου η ομάδα της Φθιώτιδας ξέμπλεξε μία και καλή με την υπόθεση της παραμονής. Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, αναφέρθηκε με δηλώσεις στη NOVA στην επίτευξη του στόχου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επίτευξη της παραμονής: «Αυτός ο πανηγυρισμός λέει πολλά, γιατί εννοεί την οικογένεια που έγινε η Λαμία από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την ομάδα. Αν δεν είχαμε λειτουργήσει ως οικογένεια στην καθημερινότητα μας, αυτό το διάστημα, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρναμε. Όλος ο οργανισμός της Λαμίας πέτυχε αυτή την λειτουργία και τον στόχο της παραμονής. Και αν μη τι άλλο, είναι δύσκολο να επαναληφθεί. Οι συνθήκες, εκτός από τον στόχο, ήταν δύσκολες. Η ομάδα έμεινε σε καραντίνα 14 ημερών, έδωσε 10 εκτός έδρας παιχνίδια και έξι εντός. Δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος, εξασφαλίσαμε την παραμονή μας. Δεν ξεχνώ ότι ο αρχικός στόχος ήταν να φτάναμε στους αγώνες-μπαράζ για να διεκδικούσαμε την παραμονή και αυτό είχε χαρακτηρισθεί ως επιτυχία».

Για την παραμονή του στον πάγκο της Λαμίας: «Το τελευταίο που μας απασχολεί με τον πρόεδρο τον κ. Πανουργιά είναι αυτό το θέμα. Προείχε ο στόχος της παραμονής. Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε, εφόσον ηρεμήσουμε και απολαύσουμε ό,τι πετύχαμε όλοι μαζί».