Χιμένεθ: «Ήταν ατύχημα το ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και αναφερόμενος στην ήττα με σκορ 5-1 τη χαρακτήρισε ατύχημα.

Χιμένεθ: «Ήταν ατύχημα το ματς με τον Ολυμπιακό»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" λίγες εβδομάδες μετά τη βαριά ήττα με 1-5 από τους Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ. Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στη Nova για τον αγώνα του Φαλήρου και για όσα έγιναν στο Μαρούσι πριν μερικές ημέρες.

«Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του εάν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός για να βάλει ένα γκολ θέλει μία ευκαιρία. Αν του δώσουμε τέσσερις ευκαιρίες τότε μπορεί να βάλει και… πέντε γκολ», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τις 25 προσπάθειες για γκολ που είχε η ομάδα του τόνισε: «Το να βρεθείς 25 φορές στην αντίπαλη περιοχή και να βάλεις ένα γκολ είναι μια φτωχή συγκομιδή. Θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί στα τελειώματα. Αλλά αυτό είναι το δύσκολο στο ποδόσφαιρο, να βάλεις γκολ. Το σημαντικό είναι οι παίκτες να δίνουν ότι έχουν στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν την ίδια διάθεση».

Στη συνέχεια ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στο 1-5 του ΟΑΚΑ λέγοντας: «Το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν μια σωρεία λαθών από μέρους μας. Ήταν ένα ατύχημα κόντρα στον Ολυμπιακό και ελπίζω να μη ξανασυμβεί. Λέγοντας ατύχημα δεν λέω πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε τη νίκη για να το ξεκαθαρίσω».