Ολυμπιακός: «Ανοικτό» να παίξει και με ΑΕΚ ο Κρίστινσον

Μόνο σίγουρο δεν είναι ο Ζοσέ Σα να ξεκινήσει απέναντι στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (25/4, 19.30), με τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον να έχει τις πιθανότητές του να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Τον Ισλανδό «φωτογράφισε» περισσότερο στην τελευταία προπόνηση ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: «Ανοικτό» να παίξει και με ΑΕΚ ο Κρίστινσον

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αποφασίσει όταν ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, να έδινε ευκαιρίες στις «ρεζέρβες» στις εναπομείναντες αγωνιστικές των πλέι οφ. Το έκανε σε πολύ μεγάλο βαθμό με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν αποκλείεται να το πράξει και κόντρα στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (25/4, 19.30).

Mία σκέψη είναι να διατηρήσει τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια. Ο Ισλανδός γκολκίπερ όσες φορές έχει αγωνιστεί, έχει δείξει ότι τιμάει και με το παραπάνω το... ψωμί του στον Ολυμπιακό. Σε τέτοιο βαθμό που ο Μαρτίνς νιώθει αρκετά ασφαλής, σε περίπτωση που σε ένα παιχνίδι δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Ζοσέ Σα.

Απλώς, μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε θεωρητικά αδιάφορα παιχνίδια. Στο Κύπελλο με τον Παναιτωλικό και με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Τετάρτη (21/4).

Για αυτό το λόγο λοιπόν σαν να φαίνεται ότι ο Μαρτίνς σκοπεύει να του δώσει ευκαιρία σε ένα θεωρητικά πιο υψηλών απαιτήσεων ματς, όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ.

Δεν έχει αποφασίσει οριστικά τι σκοπεύει να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός, όμως, το όνομα του Ισλανδού γκολκίπερ συζητιέται έντονα στον Ρέντη μετά την τελευταία προπόνηση.

«Ανοικτό» είναι το θέμα του «άσου» με τον Κρίστινσον να «απειλεί» τον Ζοσέ Σα. Για τον επαναληπτικό της Μ. Τετάρτης (28/4) με τον ΠΑΣ Γιάννινα πάντως, ο Σα θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.