Γιαννίκης: «Δεν ήμασταν καλοί, έχουμε το ματς της χρονιάς»

Την αγωνία του για τους τραυματίες παίκτες του εξέφρασε ο Αργύρης Γιαννίκης ενόψει Ολυμπιακού. Τι είπε ο προπονητής του ΠΑΣ για το «ματς της χρονιάς» και την ήττα από τον Παναιτωλικό. 

Γιαννίκης: «Δεν ήμασταν καλοί, έχουμε το ματς της χρονιάς»

Ο ΠΑΣ Γιάννενα γνώρισε άλλη μία ήττα στη διαδικασία των play out της Super League, με τον Αργύρη Γιαννίκη να μη μένει ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του εναντίον του Παναιτωλικού (0-1), αλλά να έχει φυσικά πολλά ελαφρυντικά γι΄αυτό το αποτέλεσμα. Με την αγωνία του να είναι στραμμένη στους παίκτες του με προβλήματα τραυματισμών (είχε ενοχλήσεις στο τέλος ο Σάλιακας, ενώ παραμένει εκτός ο Πίρσμαν).

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα είπε τα εξής στη NOVA για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και αυτόν με τον Ολυμπιακό:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας. Είχαμε 3-4 τραυματίες, ξεκουράσαμε και κάποιους παίκτες, αλλά δεν μας βγήκαν ούτε οι αλλαγές συστημάτων. Δεχτήκαμε ένα «κρύο» γκολ έχοντας τον παίκτη μας εκτός αγωνιστικού χώρου (σ.σ. Κάργας, δεν πρόλαβε να επιστρέψει και το γκολ μπήκε με τον ΠΑΣ να έχει δέκα παίκτες στο γήπεδο), δεν μπορέσαμε στη συνέχεια να απαντήσουμε. Είναι άνθρωποι και οι παίκτες. Έχουμε το ματς της χρονιάς μπροστά μας, έχουμε πετύχει φέτος περισσότερα απ' όσα περιμέναμε. Τώρα με ενδιαφέρει το ιατρικό δελτίο. Να δω ποιούς παίκτες θα έχω, ποιούς δεν θα έχω. Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο τώρα και μετά θα δούμε για το παιχνίδι της Μ. Τετάρτης»