Δέλλας: «Νίκη ψυχολογίας, δεν έχει τελειώσει τίποτα»-vid

Ο Τραϊανός Δέλλας πανηγύρισε με τους παίκτες του τη νίκη του Παναιτωλικού στα Γιάννενα (1-0), δίνοντας σύνθημα για τα δύο ματς που απομένουν για τη σωτηρία της ομάδας του. 

Δέλλας: «Νίκη ψυχολογίας, δεν έχει τελειώσει τίποτα»-vid

Ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 με το γκολ του Μπαρμπόσα και ο Τραϊανός Δέλλας ήταν απολύτως ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τους οποίους μάζεψε σε κύκλο μετά το παιχνίδι και έδωσε το σύνθημα τους πανηγυρισμού!

Στις δηλώσεις του στη NOVA, ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε φυσικά ότι η προσπάθεια για τη σωτηρία συνεχίζεται στα δύο ματς που απομένουν.

«Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Κάναμε καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, βάλαμε το γκολ και μπορούσαμε ακόμη ένα, ενώ δεν απειληθήκαμε ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο μέρος. Οι τρεις βαθμοί μας ανεβάζουν ψυχολογικά αλλά απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχω ξαναπεί ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, χάσαμε κάποια παιχνίδια από αφέλεια και γι΄αυτό είμαστε εδώ που είμαστε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στα επόμενα ματς».