«Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Κρίστιτσιτς»

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει στη λίστα του τον Νέναντ Κρίστιτσιτς και θέλει να τον πάρει ξανά στο ρόστερ του.

«Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Κρίστιτσιτς»

Το Νέναντ Κρίστιτσιτς έχει βάλει στο… στόχαστρο του ο Ερυθρός Αστέρας. Η ομάδα του Βελιγραδίου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα της Σερβίας και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Mozzartsport.com θέλει να επαναφέρει στο ρόστερ της τον άσο της ΑΕΚ.

Οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου τα έχουν ήδη βρει με τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Λεβερκούζεν, ενώ συμφωνία υπάρχει και με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Έτσι στόχος τους είναι να συνεχίσουν το γερό μπάσιμο που έχουν κάνει στο μεταγραφικό παζάρι και θέλουν να πάρουν πίσω τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, τον οποίο τον γνωρίζουν πολύ καλά και θα τον χρειαστούν στα προκριματικά του Champions League.

«Υπήρχαν προσπάθειες επιστροφής του τον χειμώνα, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας είναι έτοιμος να προσπαθήσει και πάλι, ώστε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς να επιστρέψει στον πρωταθλητή Σερβίας.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και θα μπορούσε να επιστρέψει ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορεί να προσαρμοστεί, λόγω των πολλών αλλαγών προπονητών στην ΑΕΚ», αναφέρει το δημοσίευμα.