Ο Σεμέδο για το φλερτ με τη Μπενφίκα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για το ενδιαφέρον που έδειξε η Μπενφίκα γι' αυτόν το περασμένο καλοκαίρι και για το γεγονός ότι δεν έγινε η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό.

Ο Σεμέδο για το φλερτ με τη Μπενφίκα

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπενφίκα ενδιαφέρθηκε έντονα για τον Ρούμπεν Σεμέδο με τον Ζόρζε Ζέσους να γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή και να τον θέλει στη Λισαβόνα. Τελικά ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έμεινε στον Ολυμπιακό. Η προσφορά που κατέθεσε η Μπενφίκα δεν ικανοποίηση τους "ερυθρόλευκους" και ο Σεμέδο έμεινε στο μεγάλο λιμάνι.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Sport TV και αναφέρθηκε μάλιστα στο φλερτ του με τη Μπενφίκα. Παράλληλα, όμως, δεν έκλεισε την πόρτα και σε άλλους ενδιαφερόμενους που μπορεί να εμφανιστούν στο μέλλον.

«Δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή επειδή δεν ήταν γραφτό να πραγματοποιηθεί. Είμαι στον Ολυμπιακό τώρα και άλλες πόρτες θα ανοίξουν στο μέλλον. Η δουλειά μου είναι να αποδίδω καλά στον αγωνιστικό χώρο, να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε παιχνίδι και να προπονούμαι. Το κομμάτι των διαπραγματεύσεων αφορά τους μάνατζερ μου και τους αρμόδιους κάθε ομάδας».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Ζόρζε Ζέσους τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θεωρεί ότι επηρέασε πολύ την καριέρα του και του έδωσε τη δυνατότητα να παίξει στο Champions League.

«Είναι ένας προπονητής ο οποίος με επηρέασε πολύ. Μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξει πολύ στο πρωτάθλημα, να κάνω ντεμπούτο στο Champions League. Έμαθα πολλά από αυτόν. Είμαι πάντα χαρούμενος όταν ακούω ότι πηγαίνει καλά».