Γιατί ζητάει συνεχώς χρόνο ο Μπελχαντά για να απαντήσει στον Ολυμπιακό

Ο Γιουνές Μπελχαντά ζητάει συνεχώς χρόνο από τον Ολυμπιακό και υπάρχει λόγος που ακόμα δεν έχει απαντήσει στην προσφορά των Πειραιωτών.

Γιατί ζητάει συνεχώς χρόνο ο Μπελχαντά για να απαντήσει στον Ολυμπιακό

Όλα ανοικτά εξακολουθούν να παραμένουν για τον Ολυμπιακό και τον Γιουνές Μπελχαντά. Ο Μαροκινός χαφ ακόμα δεν έχει απαντήσει στους Πειραιώτες. Δεν έχει απορρίψει την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά δεν έχει πει ακόμη το «ναι», μολονότι το παραδέχονται και στην Τουρκία ότι δεν έχει αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο στα χέρια του.

Για ποιο λόγο ο Μπελχαντά ζητάει συνεχώς χρόνο; Επειδή δεν βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του. Τα παιδιά του ακόμα πηγαίνουν σχολείο στην Κωνσταντινούπολη και είναι λογικό να περιμένει και κάποια άλλη προσφορά, θεωρώντας ότι είναι πολύ νωρίς να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε, παρότι τον ιντριγκάρει η ιδέα να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ενδεχομένως έχει παίξει όλο και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όλο και κάτι θα του έχει υποσχεθεί από κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα, δίχως ωστόσο έως τώρα να υπάρχει κάτι χειροπιαστικό και πιο επίσημο.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει το «πάνω χέρι» παρά τα όσα διέδιδαν οι Τούρκοι ότι η Μπεσίκτας είχε ως διαπραγματευτικό ατού το γεγονός ότι του πρόσφερε μία βασιλική ζωή στην αγαπημένη του Κωνσταντινούπολη.

Λογικά η υπόθεση του Αφρικανού δεν θα έχει κάποια εξέλιξη μέσα στον Απρίλιο. Οπότε, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει από τον Μάιο, ίσως και στο πρώτο 15νθήμερο του επόμενου μήνα. Ο Ολυμπιακός παραμένει στο παιχνίδι για τα καλά.