Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Λαλά με ΑΕΚ

Ο Κένι Λαλά προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την  ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Λαλά με ΑΕΚ

Εκείνο το δυνατό χτύπημα που δέχτηκε ο Κένι Λαλά από τον Μπαράλες στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε ικανό να μην του επιτρέψει να παίξει σε όλο το ματς. Και το άσχημο για τον Γάλλο ήταν ότι ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έδειχνε να του βγαίνει το ματς.

Το ευχάριστο, ωστόσο, είναι ότι ο τραυματισμός που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τους Αρκάδες αποδείχτηκε ότι δεν ήταν τόσο σοβαρός για να τον κρατήσει εκτός και από το ματς με την ΑΕΚ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Κένι Λαλά συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας του Πειραιά κάτι που σημαίνει ότι η κάκωση που… κληρονόμησε με τους Αρκάδες δεν είναι τον κρατάει εκτός. Έτσι ο Γάλλος μπακ τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Από 'κει και πέρα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δεν μπόρεσε να προπονηθεί. Έτσι ο έμπειρος στόπερ δεν θα παίξει στην αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους" την Κυριακή.

Εκτός φυσικά είναι και ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός όπως έχουμε γράψει θα είναι έτοιμος μετά το Πάσχα για να αγωνιστεί ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα.