Τα νέα σενάρια για Λιβάγια και Ολυμπιακό

Ρεπορτάζ από την Κροατία εμπλέκουν ξανά τον Μάρκο Λιβάγια με τον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με τον Κροάτη πρώην επιθετικό της ΑΕΚ.

Τα νέα σενάρια για Λιβάγια και Ολυμπιακό

Και πάλι το όνομα του Μάρκο Λιβάγια εμπλέκεται με τον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης επιθετικός έφυγε από την ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο και συνεχίζει την καριέρα του στη Χάιντουκ Σπλιτ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή είδε αυτή την προοπτική ως μία προσωρινή λύση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιο του με τη Χάιντουκ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο με τον Λιβάγια να "ψάχνεται" για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Συνεχώς εμπλέκεται με τους Πειραιώτες και αυτή τη φορά έχουν προκύψει δημοσιεύματα από την πατρίδα του.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της «index.hr» αναφέρει για τον 27χρονο επιθετικό: «Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Λιβάγια, γιατί θα πρέπει να παίξει χωρίς τους Χασάν και Ελ Αραμπί στις αρχές της επόμενης σεζόν, καθώς αγωνιστούν στο Κόπα Άφρικα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά και φαίνεται ότι στηρίζεται στο γεγονός ότι οι δύο επιθετικοί του Ολυμπιακού θα λείψουν τον Γενάρη του 2022 για το Κόπα Άφρικα.

Η ιστοσελίδα «Vecernji.hr» από την πλευρά της αναφέρει για τον Λιβάγια: «Ο Ολυμπιακός τον έχει στην λίστα του και ο παίκτης δεν λέει όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα υπό το δέλεαρ και της συμμετοχής στο Champions League».

Όλο αυτό τον καιρό το όνομα του Λιβάγια φιλοξενείται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Από την πλατεία Αλεξάνδρας, ωστόσο δεν έχουν πάρει θέση για τον Κροάτη επιθετικό. Είναι δεδομένο ότι τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν τους αφήνει αδιάφορους κανένας καλός ποδοσφαιριστής και τον Λιβάγια τον έχουν σε εκτίμηση. Κάτι παραπάνω δεν υπάρχει προς το παρόν με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ.