ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Ίνγκασον, ακολούθησε μέρος της προπόνησης ο Μιχάι

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ενέα Μιχάι για πρώτη φορά με τον σοβαρό τραυματισμό του συμμετείχε σε ένα τμήμα του προγράμματος. 

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Ίνγκασον, ακολούθησε μέρος της προπόνησης ο Μιχάι

Μετά τη νίκη επί του Άρη ο ΠΑΟΚ στέφει την προσοχή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την Κυριακή (25/4, 15:00).

Στη σημερινή προπόνηση ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε ένα κομμάτι με τους συμπαίκτες του και μετά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Από την άλλη ο Ενέα Μιχάι για πρώτη φορά με τον σοβαρό τραυματισμό του συμμετείχε σε ένα τμήμα της προπόνησης και εν συνεχεία ακολούθησε το δικό του ειδικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη, σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του στα Play Offs και
πλέον στρέφει την προσοχή του στην επόμενη πρόκληση, που είναι το ντέρμπι με
τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Την Πέμπτη (22.04) οι παίκτες πήραν ρεπό προκειμένου ν’ αποφορτιστούν από την επιβάρυνση των συνεχόμενων αγώνων που έχουν σ’ αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν και την Παρασκευή (23.04) βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησαν να δουλεύουν προκειμένου να δώσουν συνέχεια στο σερί τους.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για πρόγραμμα υψηλής έντασης που θα τους φέρει στο ίδιο, επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Η προπόνηση περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, rondo, δουλειά στο passing game και παιχνίδια μικρού χώρου σε υψηλή ένταση. Οι Σίντζι Καγκάβα και Άντριαν Περέιρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Χοσέ Κρέσπο έμεινε στο γυμναστήριο και το φυσιοθεραπευτήριο για θεραπεία, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε ένα κομμάτι με τους συμπαίκτες του και μετά έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Στα ευχάριστα της ημέρας το γεγονός ότι ο Ενέα Μιχάι για πρώτη φορά με τον σοβαρό τραυματισμό του συμμετείχε σε ένα τμήμα της προπόνησης και εν συνεχεία ακολούθησε το δικό του ειδικό πρόγραμμα.

To Σάββατο (24.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».