ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (pic)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός Αργύρης Γιαννίκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (pic)

Με την προπόνηση της Παρασκευής (23/4) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (24/4).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε την αποστολή. Εκτός έμεινε ο Καρτάλης αλλά και ο Πίρσμαν. Ο πρώτος για να μην επιβαρυνθεί ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ενώ ο δεύτερος επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι 100% έτοιμος και ουσιαστικά προφυλάσσεται για να είναι απολύτως έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς του 1-1.

Εκτός είναι βέβαια και ο Μιλιντσεάνου, ο οποίος είναι τραυματίας ενώ γυρίζει ο Κρίζμαν.

«Με 21 ποδοσφαιριστές η αυριανή αποστολή της ομάδας μας, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των Play Out του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά, οι:

LODYGIN, ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ, ERRAMUSPE, ΣΑΛΙΑΚΑΣ, ΠΗΛΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΡΓΑΣ, CASTRO, DOMINGUEZ, ΛΩΛΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, NAUMETS, ΤΡΙΑΔΗΣ, BRENER, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΔΟΥΜΤΣΗΣ, KRIZMAN, ΠΑΜΛΙΔΗΣ», αναφέρει στην ενημέρωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή (23/4), ο ΠΑΣ ενημέρωσε πως υπήρξε κρούσμα κορονοϊού αλλά δεν αφορά ποδοσφαιριστή.