Άρης: Στην εξέδρα ο Άκης Μάντζιος λόγω καρτών!

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος θα δει τον αγώνα της ομάδας του με τον Αστέρα στην Τρίπολη από την εξέδρα. Ο κόουτς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της Κυριακής (25/4). 

Άρης: Στην εξέδρα ο Άκης Μάντζιος λόγω καρτών!

Ο Άκης Μάντζιος δε θα βρίσκεται στον πάγκο του Άρη στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Στην εξέδρα ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης την αναμέτρηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα την παρακολουθήσει από την εξέδρα.

Ο 51χρονος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες (!) και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα τη φετινή σεζόν για την Super League στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (21/4) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Έτσι, όπως συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές, ο Μάντζιος τιμωρείται με μία αγωνιστική και θα την εκτίσει στον αγώνα με τους Αρκάδες του Μίλαν Ράσταβατς.

Φυσικά ο κόουτς θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον συνεργάτη του, Γιώργο Χωριανόπουλο, ο οποίος και θα είναι ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην αναμέτρηση της Κυριακής (25/4) με τον Αστέρα Τρίπολης.