Ολυμπιακός: Οι «ρεζέρβες» θα κριθούν στην προετοιμασία

Αν εξαιρεθεί ο Ντρέγκερ που δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού της νέας σεζόν, οι υπόλοιπες «ρεζέρβες» θα κριθούν στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ολυμπιακός: Οι «ρεζέρβες» θα κριθούν στην προετοιμασία

Οι εναπομείναντες αγωνιστικές των πλέι οφ είναι μία καλή ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να πάρει μία γεύση από τις «ρεζέρβες» του. Με τον Αστέρα Τρίπολης, που φαινομενικά ήταν το πιο εύκολο παιχνίδι έως το τέλος της σεζόν, είδε τους Κρίστινσον, Κάιπερς, Ντρέγκερ, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι και Ραντζέλοβιτς.

Αν από τους πέντε δεν κινδυνεύουν κάποιοι, αυτοί είναι σίγουρα οι Βρουσάι, Κρίστινσον και Κάιπερς. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι οι Τιάγκο Σίλβα και Ραντζέλοβιτς δεν θα βρίσκονται τη νέα σεζόν στο λιμάνι. Ο μοναδικός απ’ όλους όσους αναφέραμε παραπάνω που δεν θα βρίσκεται - εκτός απροόπτου στο ρόστερ - είναι ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει κάνει καμία εισήγηση και δεν έχει πάρει καμία απόφαση ακόμη. Δεν έχει πει το παραμικρό στη διοίκηση για το αν θα πρέπει να φύγει π.χ. ο Ραντζέλοβιτς με τη μορφή δανεισμού για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Όλα αυτά είναι σενάρια και τίποτα περισσότερο.

Ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή ασχολείται με το πώς θα ολοκληρωθεί ιδανικά η σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και με το να δει ορισμένα πράγματα τόσο από τους «λιγότερο βασικούς», όσο και σε κάποιους πειραματισμούς που θα κάνει με τα συστήματα.

Άπαντες θα κριθούν στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Ο Τιάγκο Σίλβα για παράδειγμα που δεν δείχνει να είναι σε θέση να προσφέρει τις λύσεις που ονειρεύεται ο κόσμος του Ολυμπιακού, προερχόταν από τραυματισμούς στο ξεκίνημα της σεζόν και από την περιπέτεια με τον κορονοϊό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον αφήσει πίσω και εν συνεχεία να χάσει τη θέση του ακόμα και ως λύση από τον πάγκο.

Είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα για το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν με τις φετινές «ρεζέρβες».