Αβραάμ Παπαδόπουλος: Επέστρεψε για έξι μήνες και πάει για τρεισήμισι χρόνια!

Ο Πέδρο Μαρτίνς με τις δηλώσεις του μετά τον Αστέρα Τρίπολης ουσιαστικά προανήγγειλε ότι το πιο πιθανό πλέον είναι να παραμείνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για ακόμη έναν χρόνο παρά να σταματήσει την καριέρα του.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Επέστρεψε για έξι μήνες και πάει για τρεισήμισι χρόνια!

Δεν χρειάζεται να γίνει ιδιαίτερη ανάλυση για τον σημαντικό ρόλο που έχει η παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Ο σεβασμός που εμπνέει στους συμπαίκτες του και σε συνδυασμό με την δίψα που έχει για προπόνηση, ακόμα και τώρα που όλα είναι ανοικτά για το αν θα σταματήσει την καριέρα του, είναι στοιχεία που δεν χρήζουν αμφισβήτησης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, είπε δημοσίως ότι θέλει τον Αβραάμ και του χρόνου στην ομάδα του. Επισήμανε δε ότι θα τον ήθελε ως ενεργό ποδοσφαιριστή, αλλά αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα ήταν σημαντική η παρουσία του και σε έναν διαφορετικό ρόλο.

Ο σεβασμός του Μαρτίνς προς το πρόσωπο του 36χρονου στόπερ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Δεν αποτελεί μυστικό ότι όταν επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2019 στο λιμάνι της καρδιάς του για έξι μήνες, ο πρώτος άνθρωπος που είπε ότι έχει μίνιμουμ ακόμη έναν χρόνο ποδοσφαιρικής «ζωής» ήταν ο Πορτογάλος τεχνικός. Τον έβλεπε στις προπονήσεις και διαπίστωνε ότι είχε να κάνει με έναν ποδοσφαιριστή που ναι μεν βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία και προέρχεται από τραυματισμό, αλλά έχει τέτοια θέληση να βοηθήσει που αποτελούσε παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

Ο Αβραάμ επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να παίξει έξι μήνες και να κλείσει την καριέρα του. Τελικά, αυτοί οι έξι μήνες μπορεί να γίνουν τρεισήμισι χρόνια. Ήδη έχει συμπληρώσει δυόμισι! Μπορεί στο μυαλό του Παπαδόπουλου να στριφογύριζε η ιδέα να σταματήσει την καριέρα του στο τέλος της σεζόν, ωστόσο, η δημόσια τοποθέτηση του Μαρτίνς είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει ασυγκίνητο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του στον προσαγωγό από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μαρτίνς δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (25/4, 19.30).