Άρης-ΠΑΟΚ 0-1: Τζέγκο: «Κρίμα να πετάξουμε τώρα τη δουλειά μας»

Ο Τζέιμς Τζέγκο μίλησε για την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στη συνέχεια που η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί για να μην χαλάσει ότι έφτιαξε.

Άρης-ΠΑΟΚ 0-1: Τζέγκο: «Κρίμα να πετάξουμε τώρα τη δουλειά μας»

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το "Κλεάνθης Βικελίδης" επικρατώντας με σκορ 1-0 του Άρη. Ο Τζέιμς Τζέγκο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί για τη συνέχεια.

Αναλυτικά ο Τζέιμς Τζέγκο μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι και δεν το κέρδισε ο ΠΑΟΚ, ξέραμε τι περιμένουμε, αν δεχθούμε ένα γκολ ο αντίπαλος θα οπισθοχωρούσε. ήταν ένα εύκολο γκολ. Είχαμε χρόνο αλλά δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες και τα προβλήματα, στα πλέι οφ πρέπει να είμαστε καλύτεροι και δεν το κάναμε».

Για την αμυντική λειτουργία του Άρη στα τελευταία παιχνίδια: «Στην διάρκεια της σεζόν, είχαμε την ποιότητα να κρατάμε το μηδέν, να βρίσκουμε κάποιο γκολ και να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε με καλύτερες ομάδες από ότι μερικές στην διάρκεια της σεζόν. Είναι βέβαιο ότι τα γκολ που δεχόμαστε τώρα δεν θα δεχόμασταν πριν. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τη συνέχεια και τη μάχη της δεύτερης θέσης: «Πρέπει να κερδίζουμε για να διασφαλίσουμε την δεύτερη θέση. Έχουμε καλή ομάδα και καλό προπονητικό σταφ, πρέπει να βελτιωθούμε και να πάρουμε την δεύτερη θέση. Δουλέψαμε σκληρά και θα είναι κρίμα να πετάξουμε τη δουλειά μας. Μετά από αρνητικά αποτελέσματα αντιδρούσαμε ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα καταρρεύσουμε θα το κάνουμε και τώρα».