Γκαρσία: «Ο ΠΑΟΚ θα υφίσταται πάντα αδικίες» (vid)

Ευχαριστημένος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη με 1-0 δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία. 

Γκαρσία: «Ο ΠΑΟΚ θα υφίσταται πάντα αδικίες» (vid)

Σημαντική νίκη για τη «μάχη» της δεύτερης θέσης πήρε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη με 1-0 για την πέμπτη αγωνιστική των play off.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, οι οποίοι όπως δήλωσε στη NOVA δείχνουν χαρακτήρα στα τελευταία ματς.

Αρχικά είπε: «Για εμάς αυτή η νίκη είναι ένα ακόμη βήμα. Δείχνουν χαρακτήρα οι παίκτες μας στα τελευταία ματς. Πρόκειται για ένα ντέρμπι πόλης και ήταν σημαντικό να επικρατήσουμε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια ειδικά από όταν μείναμε με 10 παίκτες».

Για την οπισθοχώρηση του ΠΑΟΚ με την πάροδο του χρόνου: «Ήταν μια απόφαση συνειδητή, ώστε να αμυνθούμε σωστά και να κυνηγήσουμε τις αντεπιθέσεις. Ακόμη και όταν βρισκόμασταν σε πίεση καταφέραμε να βρεθούμε σε θέση βολής και να απειλήσουμε. Όταν μείναμε με 10 ήταν λογικό να βρεθούμε χαμηλά στο γήπεδο».

Για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας: «Μπορούμε να πούμε πως αλλάξαμε τον τρόπο που παίζουμε κι αυτό γιατί ψάχνουμε τον τρόπο ώστε να αποδώσουμε καλύτερα. Είναι φυσιολογικό παίκτες και προπονητής να προσπαθούν και να προσαρμόζονται ο ένας πάνω στον άλλον».

Για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ και το μήνυμα που θέλει να στείλει: «Για εμάς ήταν σημαντικό πως ο ΠΑΟΚ έγινε 95 χρόνων και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ θα υφίσταται πάντα αδικίες».