Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Μαρτίνς: «Δεν μου άρεσε το παιχνίδι, ευθύνη μου να το αλλάξω»

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε μεταξύ άλλων λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης ότι ελπίζει να τον βοηθήσει και τη νέα σεζόν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Μαρτίνς: «Δεν μου άρεσε το παιχνίδι, ευθύνη μου να το αλλάξω»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε ότι δεν του άρεσε η εικόνα της ομάδας του, ενώ μίλησε ξεχωριστά και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τονίζοντας ότι θέλει να τον έχει και του χρόνου στην ομάδα του!

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Επαγγελματική νίκη με Παπασταθόπουλο

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν τον ανησύχησε το ρευστό 1-0: «Δεν μπορώ να πω ότι ανησύχησα, αλλά δεν μου άρεσε το παιχνίδι που κάναμε, γιατί αν ο Αστέρας ήταν πιο αποτελεσματικός, τα πράγματα και το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικά. Αυτό οφείλεται σε εμάς, γιατί κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό, γιατί ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα και έχει κάνει καλό πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες.

Και το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα ήταν αρκετά καλό, αλλά στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί. Είναι δική μου ευθύνη να το αλλάξω».

Για τα νέα πρόσωπα: «Ο Βρουσάι προέρχεται από τραυματισμό, το ίδιο και ο Σίλβα που έπαιξε μετά από καιρό. Ο Κάιπερς έκανε καλή εμφάνιση και στις ευκαιρίες που κάναμε είχε συμμετοχή. Νομίζω όμως ότι όλη η ομάδα ήταν σε χαμηλούς ρυθμούς και αυτό οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους και όχι σωματικούς»

Για τον Αβραάμ που συμπλήρωσε 200 συμμετοχές: «Είναι ένας παίκτης που όλοι γνωρίζουμε πόσο έχει την εκτίμηση του προπονητή και ξέρουμε τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικός μέσα στα αποδυτήρια, έχει τον σεβασμό όλων. Όλοι γνωρίζουμε πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα. Ελπίζουμε στη βοήθειά του και για την επόμενη σεζόν, είτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο είτε έξω από αυτόν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας